Dispositivos e acessórios
Gevulde kalkoenborst
Preparação 15min
Total 45min
6 porties
Ingredientes
-
kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
gekookte ham in fijne sneetjes100 g
-
kookappel geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)1
-
kaas in dunne plakjes (broodbeleg kaas)140 g
-
rozijnen70 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
gedroogde pruimen zonder pit70 g
-
spek (opcional) in sneetjes om dicht te maken150 g
Gekarameliseerde ui
-
ui in kwarten gesneden700 g
-
boter70 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
-
vloeibare karamel30 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
46.77 g
Energia
2395 kJ /
576 kcal
Gordura
34.26 g
Hidratos de carbono
20.08 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pâté in korst
10h
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Romige Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nenhuma avaliação
Steak au Poivre
20min
Kip met rode paprika
1h 5min
Hazelnootijs
Nenhuma avaliação
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Nenhuma avaliação
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30min
Pulled Pork
Nenhuma avaliação
Familie kip galette
1h 55min
Appelpunch
30min