Gevulde kalkoenborst

Gevulde kalkoenborst

Nenhuma avaliação
Preparação 15min
Total 45min
6 porties

Ingredientes

  • kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)
    1
  • zout
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper
    2 snuifjes
  • gekookte ham in fijne sneetjes
    100 g
  • kookappel geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)
    1
  • kaas in dunne plakjes (broodbeleg kaas)
    140 g
  • rozijnen
    70 g
  • walnoten, gehalveerd
    50 g
  • gedroogde pruimen zonder pit
    70 g
  • spek (opcional) in sneetjes om dicht te maken
    150 g
Gekarameliseerde ui
  • ui in kwarten gesneden
    700 g
  • boter
    70 g
  • extra vergine olijfolie
    30 g
  • zout
    1 tl
  • vloeibare karamel
    30 g
  • gemalen zwarte peper
    1 snuifje

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Proteína 46.77 g
Energia 2395 kJ / 576 kcal
Gordura 34.26 g
Hidratos de carbono 20.08 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...