Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 100 g gekookte ham in fijne sneetjes
- 1 renetappel, geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)
- 140 g kaas, in dunne plakjes (broodbeleg kaas)
- 70 g krenten
- 50 g walnoten, gehalveerd
- 70 g gedroogde pruimen zonder pit
- 150 g spek in sneetjes om dicht te maken (opcional)
Gekarameliseerde ui
- 700 g ui, in kwarten gesneden
- 70 g boter
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
- 30 g vloeibare karamel
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2395 kJ / 576 kcal
- Proteína
- 46.77 g
- Hidratos de carbono
- 20.08 g
- Gordura
- 34.26 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30 phút
Moutbrood
Nenhuma avaliação
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nenhuma avaliação
Kip met 'mole verde' saus
Nenhuma avaliação
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 godz. 35 min
Brood van gierstmeel
2 godz. 35 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Kip met citroen
50min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min