Dispositivos e acessórios
Gevulde kalkoenborst
Preparação 15min
Total 45min
6 porties
Ingredientes
-
kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
gekookte ham in fijne sneetjes100 g
-
kookappel geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)1
-
kaas in dunne plakjes (broodbeleg kaas)140 g
-
rozijnen70 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
gedroogde pruimen zonder pit70 g
-
spek (opcional) in sneetjes om dicht te maken150 g
Gekarameliseerde ui
-
ui in kwarten gesneden700 g
-
boter70 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
-
vloeibare karamel30 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
46.77 g
Energia
2395 kJ /
576 kcal
Gordura
34.26 g
Hidratos de carbono
20.08 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Portugees crème brûlée
25min
Champagne en pompelmoes sorbet
Nenhuma avaliação
Mousse van kaas
10min
Pâté in korst
10h
Boemkool buffalo hapjes
35min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Nenhuma avaliação
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nenhuma avaliação
Vegan Sinaasappel Croissants
Nenhuma avaliação
Tempé
48h
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Nenhuma avaliação
Karamelijs
Nenhuma avaliação