Dispositivos e acessórios
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Preparação 25min
Total 1h 45min
6 portie
Ingredientes
-
witte wijn50 g
-
spek, elk soort12 sneetje
-
uien in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
rode paprika's in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (4 cm)450 g
-
olie om te bakken
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
honing15 g
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
water850 g
-
zoete paprikapoeder1 volle tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
peper, gemalen¾ tl
-
basmati rijst250 g
-
peterselie, vers gehakt
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1221.5 mg
Proteína
28.3 g
Energia
2419.8 kJ /
578.3 kcal
Gordura
29.3 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
47.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Volcano Steak Burgers
Nenhuma avaliação
Kip Fricassee met Asperges
1h
Bietencarpaccio met Burrata
Nenhuma avaliação
Pizza Diavola
Nenhuma avaliação
Bernse Aardappelrösti met Spek
Nenhuma avaliação
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1h 30min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Nenhuma avaliação
Vegan pudding
15min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nenhuma avaliação
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h