Dispositivos e acessórios
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Preparação 25min
Total 1h 45min
6 portie
Ingredientes
-
witte wijn50 g
-
spek, elk soort12 sneetje
-
uien in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
rode paprika's in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (4 cm)450 g
-
olie om te bakken
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
honing15 g
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
water850 g
-
zoete paprikapoeder1 volle tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
peper, gemalen¾ tl
-
basmati rijst250 g
-
peterselie, vers gehakt
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1221.5 mg
Proteína
28.3 g
Energia
2419.8 kJ /
578.3 kcal
Gordura
29.3 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
47.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nenhuma avaliação
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Nenhuma avaliação
Shakshuka
50min
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Hartige cashew roomkaas
Nenhuma avaliação
Bernse Aardappelrösti met Spek
Nenhuma avaliação
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Mojito
5min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Kip tikka masala
1h 10min