Dispositivos e acessórios
Ricotta fruit tart
Preparação 30min
Total 1h 30min
12 portions
Ingredientes
Almond quinoa pastry
-
butter chilled and cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing100 g
-
raw almonds (see Tips)60 g
-
quinoa flakes40 g
-
plain flour80 g
-
wholemeal plain flour60 g
-
egg1
-
cold water3 tsp
Ricotta filling
-
fresh ricotta cheese (see Tips)600 g
-
vanilla bean extract2 tsp
-
maple syrup60 g
-
ground cinnamon (optional)½ tsp
-
tamarillos (approx. 250 g), peeled and cut into slices3
-
fresh figs (approx. 120 g), cut into halves3
-
pomegranate arils only1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Sódio
159.1 mg
Proteína
9.1 g
Energia
940.1 kJ /
390.5 kcal
Gordura
14.8 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
8.7 g
Hidratos de carbono
11.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Nourish
80 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Peach and plum upside-down cake
50min
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Apple cake
1h
Lemon cake
2h
Lemon and lime polenta cakes
40min
Citrus and spice spider web cheesecake
6h 10min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Davidson plum cheesecake slice
2h 45min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45min