Dispositivos e acessórios
Matcha and raspberry swirled custard tarts
Preparação 25min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
Pastry case
-
macadamia oil plus extra for greasing1 tbsp
-
dried cranberries10 g
-
pitted dates80 g
-
pecans20 g
-
raw almonds180 g
Flavoured custards
-
freeze-dried raspberry powder (see Tips)1 ½ tbsp
-
boiling water2 tbsp
-
matcha powder (see Tips)1 ½ tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
coconut milk400 g
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla paste (see Tips)1 tsp
-
gluten free cornflour1 ½ tbsp
-
filtered water2 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
8.6 g
Energia
1726.9 kJ /
411.2 kcal
Gordura
32.8 g
Fibra
5.2 g
Hidratos de carbono
19.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pumpkin Baba Ganoush
45min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Miso soup
30min
Chai tea
15min
Roasted eggplant
1h 35min
Hot turmeric apple cider
20min
Zhen zhu nai cha (bubble tea)
1h
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Tropical smoothie bowl
20min
Better-for-you custard
15min