Dispositivos e acessórios
Bean stew with meatballs
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
carrots cut into pieces80 g
-
leek cut into pieces90 g
-
celery cut into pieces80 g
-
butter30 g
-
potatoes diced (1.5 cm)500 g
-
water500 g
-
1 beef stock cube (for 0.5 l)beef stock paste, homemade1 tbsp
-
dried savory1 tsp
-
green beans, fresh or frozen (defrosted)500 g
-
sausage meat ready seasoned (see tip)250 g
-
canned butter beans drained (weight after draining)250 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
fresh parsley chopped2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22 g
Energia
1811 kJ /
432 kcal
Gordura
22 g
Fibra
13.4 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quick Easy Dinners
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Broccoli and ham pasta bake
1h
Sesame salmon and pea soup
1h
Lentil and chorizo stew
3h 45min
Zucchini lasagne
1h 30min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Mediterranean Chicken Pie
50min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Leek and ham tart
1h 55min
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Creamed Cod
45min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min