Dispositivos e acessórios
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
dried shrimp (see Tips)20 g
-
water for soaking
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
garlic cloves3
-
vegetable oil30 g
-
carrot cut into thin slices60 g
-
Chinese cabbage (wombok) rinsed and cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
gluten free cornflour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil4 - 5 drops
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
353.6 mg
Proteína
3.2 g
Energia
470.3 kJ /
112 kcal
Gordura
8.8 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
4.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
White Radish Pork Rib Soup
3 h
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Fried Beehoon
20 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 h 10 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Tomato-egg soup
20 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min