Dispositivos e acessórios
Leek Leaf Chicken Rolls
Preparação 30min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
walnut halves40 g
-
1 pinch dried thymefresh thyme leaves only1 sprig
-
ground black pepper1 pinch
-
leek cut in pieces, plus 8 leaves (8-10 cm long)110 g
-
sun-dried tomatoesbacon, any type50 g
-
olive oil40 g
-
boiling water for soaking
-
chicken breast fillets (approx. 500 g), beaten to 2-3 mm thick8
-
salt8 pinches
-
ground black pepper8 pinches
-
soy sauce plus extra for serving1 Tbsp
-
water500 g
-
soy sauce for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
639 mg
Proteína
30.5 g
Energia
1814.8 kJ /
433.8 kcal
Gordura
28.8 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
5.5 g
Hidratos de carbono
15.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go Green, Feel Good
71 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beef Stroganoff
1h
Beef Stroganoff
1h
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Pork with Spinach Lentils
20min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef in Stout
1h 40min