Versões compatíveis
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bot chien (rice flour cake)
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 1120 g water
- 210 g rice flour
- 1 tbsp arrowroot flour
- ¼ tsp salt
Pickled vegetables
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 50 g carrot, peeled into ribbons
- 50 g daikon, peeled into ribbons
Dipping sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese black vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Assembly
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp vegetable oil
- 4 eggs
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1958.1 kJ / 466.2 kcal
- Proteína
- 12.4 g
- Hidratos de carbono
- 63.5 g
- Gordura
- 17.6 g
- Gordura saturada
- 2.7 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sódio
- 1385.4 mg
Receitas alternativas
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Nam Jim
10min
Radish cakes
1h 5 min
Taro bread
4 Std. 20 Min
Pearl rice meatballs
2 godz.
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50min
Master stock chicken
1h 30min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Miso soup
30 min
Kaya (coconut jam)
1h 10min