Versões compatíveis
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 225 g couscous
- water, boiling, according to packet instructions
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 30 g red onion, quartered
- 120 g carrots, cut in pieces
-
25
g raisins
ou 25 g sultanas - 25 g unroasted cashew nuts, unsalted
- 1 tin cooked chickpeas, 1 x 400 g tin (drained weight approx. 240 g)
- 1 Tbsp curry powder, or to taste
- 1 Tbsp fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 976 kJ / 233 kcal
- Proteína
- 8.7 g
- Hidratos de carbono
- 40 g
- Gordura
- 4.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Chick Pea Curry
35 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35 min.
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1h 15min
White Bean Salad
5min
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min
Sweet Potato Curry
30 min