
Dispositivos e acessórios
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
Preparação 5min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
couscous225 g
-
water boiling, according to packet instructions
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
red onion quartered30 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
raisins25 g
-
unroasted cashew nuts, unsalted25 g
-
cooked chickpeas 1 x 400 g tin (drained weight approx. 240 g)1 tin
-
curry powder or to taste1 Tbsp
-
fresh coriander leaves roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
Nutrição por 1 portion
Energia
233 kcal /
976 kJ
Proteína
8.7 g
Gordura
4.3 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Barbecue
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda