Dispositivos e acessórios
Sumac and Tahini Houmous
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
tahini (see tip)40 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling60 g
-
lemon finely grated zest only and 30 g juice1
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable crudités (e.g. carrots, celery, peppers), for serving400 - 500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
268 mg
Proteína
7 g
Energia
1436 kJ /
347 kcal
Gordura
27 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Post-partum
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Coconut Dhal
20min
Baba Ganoush
1h
Pea and Mint Soup
20min
Basil Pesto
10min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Sumac-spiced Houmous
5min
Houmous
13h 30min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Best Basic Houmous
5min