Dispositivos e acessórios
Prune and orange stuffing
Preparação 10min
Total 10min
310 g
Ingredientes
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 70 g)½
-
butter20 g
-
pitted prunes80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only1 sprig
-
orange zest only, no white pith, finely grated½ - 1
-
orange juice2 tsp
-
sunflower seeds30 g
-
day old bread or crusty bread, frozen, thawed slightly (approx. 2-3 slices) torn into pieces (3 cm)100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 310 g
Sódio
741.9 mg
Proteína
21.7 g
Energia
3115 kJ /
744 kcal
Gordura
34.1 g
Fibra
18.6 g
Gordura saturada
12.2 g
Hidratos de carbono
77.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot salad
10 min
Sweet spiced nuts
1 godz.
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
Cheese soufflés
30 min
Rice salad with warm mustard dressing
1 godz. 40 min
Cranberry bacon stuffing
10 min
Chilli and apple jelly
4 godz. 15 min
Walnut and blue cheese shortbread
1 godz. 20 min
Hearty seafood chowder
1 godz.
Cypriot grain salad
45 min
Whole steamed chicken
1 godz. 20 min
Quick beetroot relish
40 min