Dispositivos e acessórios
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
Preparação 10min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
Spring onion oil
-
spring onions/shallots1 bunch
-
olive oil250 g
Mushroom freekeh
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
garlic cloves2
-
salted butter40 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
cracked freekeh250 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)1 tbsp
-
fresh mushrooms of choice, cut into slices (see Tips)200 g
-
water700 g
-
freshly squeezed lemon juice to serve
-
ground black pepper to serve
-
spring onion/shallot sliced, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
489.8 mg
Proteína
14.1 g
Energia
2286.3 kJ /
544.4 kcal
Gordura
33.3 g
Fibra
7.1 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
46.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Red lentil cauliflower dahl
35min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Mushroom and kale risotto
55min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Tuscan bean soup
40min
Lentil moussaka
3h 30min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Tomato and lentil dahl
35min
Asparagus risotto
40min
Bean ratatouille with halloumi
30min