Versões compatíveis
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Spring onion oil
- 1 bunch spring onions/shallots
- 250 g olive oil
Mushroom freekeh
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cracked freekeh
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g fresh mushrooms, of choice, cut into slices (see Tips)
- 700 g water
- freshly squeezed lemon juice, to serve
- ground black pepper, to serve
- spring onion/shallot, sliced, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2286.3 kJ / 544.4 kcal
- Proteína
- 14.1 g
- Hidratos de carbono
- 46.4 g
- Gordura
- 33.3 g
- Gordura saturada
- 11 g
- Fibra
- 7.1 g
- Sódio
- 489.8 mg
Receitas alternativas
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24h 40 min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Ancho chilli and black bean stew
40 min
Eggplant and ricotta involtini
1j 20 menit
Porcini mushroom risotto
35 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1j 20 menit
Pea and mint soup
20 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Walnut and spinach pesto
5 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min