Versões compatíveis
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Spring onion oil
- 1 bunch spring onions/shallots
- 250 g olive oil
Mushroom freekeh
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cracked freekeh
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g fresh mushrooms, of choice, cut into slices (see Tips)
- 700 g water
- freshly squeezed lemon juice, to serve
- ground black pepper, to serve
- spring onion/shallot, sliced, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2286.3 kJ / 544.4 kcal
- Proteína
- 14.1 g
- Hidratos de carbono
- 46.4 g
- Gordura
- 33.3 g
- Gordura saturada
- 11 g
- Fibra
- 7.1 g
- Sódio
- 489.8 mg
Receitas alternativas
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 Min
Mixed grain risotto
1 Std. 25 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter)
10 min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Asparagus and saffron risotto
35 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 Std.
Silverbeet dahl
8 Std. 40 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min