Dispositivos e acessórios
Ukrainian dressed herrings
Preparação 20min
Total 1h
6 portion
Ingredientes
-
marinated herring fillets rinsed (see Tips), cut into pieces (2 cm)450 - 500 g
-
freshly squeezed lemon juice to sprinkle30 g
-
water600 g
-
beetroot cut into pieces (3 cm)600 - 650 g
-
eggs6
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
natural yoghurt150 g
-
ground black pepper (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3685 mg
Proteína
24.3 g
Energia
1956.7 kJ /
467.3 kcal
Gordura
36.7 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
5.5 g
Hidratos de carbono
12.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ukrainian cuisine
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Pisco sour
10min
Baby-friendly Chicken Liver Parfait
20min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1h 30min
Cauliflower Mash
25min
Citrus Water (TM5)
35min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Fermented beetroot dip
25h
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45min
Spiced matcha latte
10min