Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g canned sauerkraut, lightly drained
- 80 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 100 g cabbage, shredded
- 60 g carrots, cut into pieces (1-2 cm)
- 1300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- 1 dried bay leaf
- 40 g tomato paste
- 250 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 150 g chorizo sausages or Polish sausages, cut into slices (0.5 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 1 pinch ground caraway seeds
- sourdough bread, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1333 kJ / 317 kcal
- Proteína
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 41 g
- Gordura
- 10 g
- Gordura saturada
- 2.5 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sódio
- 1577.7 mg
Receitas alternativas
Tuscan bean soup
30 min
Cream of tomato soup
25min
Ukrainian borscht
35min
Ukrainian chebureks
1h 35min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Borscht with Polish dumplings
1 Std. 30 Min
Poppy seed strudel
3 Std. 15 Min
Zucchini soup
25min