
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g canned sauerkraut lightly drained
- 80 g brown onion cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 100 g cabbage shredded
- 60 g carrots cut into pieces (1-2 cm)
- 1300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- 1 dried bay leaf
- 40 g tomato paste
- 250 g potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)
- 150 g chorizo sausages or Polish sausages, cut into slices (0.5 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 1 pinch ground caraway seeds
- sourdough bread to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 317 kcal / 1333 kJ
- Proteína
- 13 g
- Gordura
- 10 g
- Hidratos de carbono
- 41 g
- Fibra
- 6.3 g
- Gordura saturada
- 2.5 g
- Sódio
- 1577.7 mg
Receitas alternativas
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Cabbage rolls
1h 50min
Tuscan bean soup
30min
Tuscan bean soup
40min
Grisons barley soup
1h 15min
Zucchini soup
25min
Cream of tomato soup
25min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Poppy seed strudel
3h 15min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Ukrainian borscht
35min