Versões compatíveis
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Vegetable Sauce
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onion, quartered
- 60 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 60 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 4 fresh basil leaves
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
- 320 g short dried pasta (eg. penne)
- 1200 g water
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1878.3 kJ / 449.3 kcal
- Proteína
- 11.5 g
- Hidratos de carbono
- 67.2 g
- Gordura
- 13.3 g
- Gordura saturada
- 2.3 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sódio
- 2459.8 mg
Receitas alternativas
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Vegetable Soup
35min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min
Vegetable Curry with Rice
50min
Vegetable pasta sauce
40 min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min
Sweet Potato Curry
30 min