Dispositivos e acessórios
Celeriac Remoulade (TM5)
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
celeriac peeled, cut in pieces to fit in feeder500 g
Mayonnaise
-
rapeseed oilsunflower oil130 g
-
egg yolk from medium egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
red wine vinegar15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
140.7 mg
Proteína
2.5 g
Energia
1473.2 kJ /
352.1 kcal
Gordura
33.8 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
4.7 g
Hidratos de carbono
11.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Cutter Welcome Booklet (TM5)
21 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15min
Béarnaise Sauce
20min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15min
Tropical Smoothie
5min
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Nenhuma avaliação
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
4h 30min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40min
Hollandaise Sauce
15min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1h 45min
Baby-friendly Lamb and Apricot Tagine
1h 40min