Dispositivos e acessórios
Kippenbouillon met broodknoedels
Preparação 35min
Total 1h 5min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)40 g
-
250 g licht oudbakken witbrood, in stukken (2-3 cm),licht oudbakken broodjes in stukken (2-3 cm),250 g
-
uien gehalveerd80 g
-
verse peterselie blaadjes en stengeltjes6 takjes
-
boter25 g
-
melk200 g
-
eieren3
-
zout2 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
water1000 g
-
kippenvleugels (ong. 600 g)4
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selder in stukken (2-3 cm)200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
24 g
Energia
2118 kJ /
506 kcal
Gordura
27 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Kipsatés met pindasaus
2h
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Fruitige saladedressing
5min
Vegan feta in olie met kruiden
Nenhuma avaliação
Sinaasappel-currydressing
10min
Dracula bloed
Nenhuma avaliação
Maanzaad-mayonaise
Nenhuma avaliação
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Appelpunch
30min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min