Kippenbouillon met broodknoedels

Kippenbouillon met broodknoedels

3.3 4 avaliações
Preparação 35min
Total 1h 5min
4 porties

Ingredientes

  • Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)
    40 g
  • licht oudbakken broodjes in stukken (2-3 cm),
    250 g
    250 g licht oudbakken witbrood, in stukken (2-3 cm),
  • uien gehalveerd
    80 g
  • verse peterselie blaadjes en stengeltjes
    6 takjes
  • boter
    25 g
  • melk
    200 g
  • eieren
    3
  • zout
    2 tl
  • gemalen peper
    2 snuifjes
  • gemalen nootmuskaat
    2 snuifjes
  • water
    1000 g
  • kippenvleugels (ong. 600 g)
    4
  • gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selder in stukken (2-3 cm)
    200 g

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portie

Proteína 24 g
Energia 2118 kJ / 506 kcal
Gordura 27 g
Fibra 3.1 g
Hidratos de carbono 40 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...