Dispositivos e acessórios
Kippenbouillon met broodknoedels
Preparação 35min
Total 1h 5min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)40 g
-
250 g licht oudbakken witbrood, in stukken (2-3 cm),licht oudbakken broodjes in stukken (2-3 cm),250 g
-
uien gehalveerd80 g
-
verse peterselie blaadjes en stengeltjes6 takjes
-
boter25 g
-
melk200 g
-
eieren3
-
zout2 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
water1000 g
-
kippenvleugels (ong. 600 g)4
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selder in stukken (2-3 cm)200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
24 g
Energia
2118 kJ /
506 kcal
Gordura
27 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tomatenketchup
1h 15min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Nenhuma avaliação
Avocadomayonaise
15min
Japanse kip curry
55min
Loempia’s
55min
Hot dogs
35min
Bessenjamtaart
2h 35min
Peren op Sinaasappelsiroop
Nenhuma avaliação
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Chai-theepoeder
15min