Dispositivos e acessórios
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Preparação 20min
Total 35min
6 porties
Ingredientes
-
300 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken300 g
-
water1000 g
-
bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)1000 g
-
eieren4 - 6
-
bloem80 g
-
boter80 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (opcional)½ - ¾ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
563 mg
Proteína
29 g
Energia
2199 kJ /
526 kcal
Gordura
35 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
20 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Friend®
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Romige aspergesoep
25min
Oranje gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Chili con carne
40min
Romige courgettensoep
35min
Champignontaart
Nenhuma avaliação
Frambozen - limoensorbet
Nenhuma avaliação
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Rundvlees Stroganoff
1h
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Romige champignonsoep
20min
Uiensoep
1h