Dispositivos e acessórios
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Preparação 20min
Total 35min
6 porties
Ingredientes
-
300 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken300 g
-
water1000 g
-
bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)1000 g
-
eieren4 - 6
-
bloem80 g
-
boter80 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (opcional)½ - ¾ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
563 mg
Proteína
29 g
Energia
2199 kJ /
526 kcal
Gordura
35 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
20 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Friend®
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Champignons of zwammen met look
20min
Minuut Koolsla
10min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
200 g prei fruiten
20min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Kipfricassee
Nenhuma avaliação
Erwten met ham
25min
Bloemkool met kaas
55min
Aardappelpuree
45min