Dispositivos e acessórios
Warming amaranth porridge
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
coconut oil2 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
black mustard seeds (see Tips)½ tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into matchsticks2 cm
-
water500 g
-
amaranth grains (see Tips)200 g
-
salt½ tsp
-
apple cider vinegar½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
pumpkin seeds to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
7.7 mg
Proteína
8.6 g
Energia
1260.5 kJ /
300 kcal
Gordura
15.4 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
9.1 g
Hidratos de carbono
30.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Green goodness soup
10min
Sunflower and nori filling
3h 10min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Thandi
5min
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Better-for-you custard
15min
Buckwheat Porridge
25min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Broccoli almond soup
30min