![Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D15B6E7E-634E-493D-8CBE-16A1A50BFFBF/Derivates/B5D6C617-B331-42EC-B858-C2590A4E306F.jpg)
Versões compatíveis
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1750 g water
- 6 pruimtomaten
- 500 g aubergines (1-2 stukken)
- 250 g verse mozzarella (2 bollen)
- 6 sneetjes gerookte zalm (120-130 g)
- 1 volle yoghurt
- 1 tl mosterd
- 20 g extra vergine olijfolie
- 6 verse basilicumbladeren, als garnering
- 30 g amandel, geschaafd, geroosterd, als garnering
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1074 kJ / 257 kcal
- Proteína
- 17.09 g
- Hidratos de carbono
- 6.36 g
- Gordura
- 18.14 g
- Fibra
- 2.52 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Spinazierisotto met asperges
40min
Sinaasappel-currydressing
10 min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Crostini met champignons en fontinakaas
Nenhuma avaliação
Kaastaartijs
Nenhuma avaliação
Russische rode bietensalade
1 godz. 10 min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Kleine aspergeflans
55 min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 godz. 45 min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 min
Hazelnootbavarois
6h 40min