Dispositivos e acessórios
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Preparação 10min
Total 40min
6 porties
Ingredientes
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
17.09 g
Energia
1074 kJ /
257 kcal
Gordura
18.14 g
Fibra
2.52 g
Hidratos de carbono
6.36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker en licht
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Spinazierisotto met asperges
40min
Asperge-watermeloen salade
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Nenhuma avaliação
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Vislasagne met courgette
1h
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Kip met romige groenten saus
50min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min