Dispositivos e acessórios
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Preparação 10min
Total 40min
6 porties
Ingredientes
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
17.09 g
Energia
1074 kJ /
257 kcal
Gordura
18.14 g
Fibra
2.52 g
Hidratos de carbono
6.36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker en licht
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nenhuma avaliação
Vegan moussaka
1h 50min
Pastasalade met groenten
1h
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Roerbak met aubergines en kofu
Nenhuma avaliação
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Stoofgerecht met tofu
30min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min