Dispositivos e acessórios
Geroerbakte groenten
Preparação 10min
Total 10min
4 porties
Ingredientes
-
knoflookteentje10 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
paksoi of andere groene groente, in reepjes gesneden (zie tip)300 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
1 g
Energia
151 kJ /
36 kcal
Gordura
3 g
Fibra
1.3 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Champignons of zwammen met look
20min
Salade van gehakte groenten
10min
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Tomatenrijst
30min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
200 g prei fruiten
20min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Fideuá van groenten
40min