Dispositivos e acessórios
Paddenstoelentaart
Preparação 25min
Total 1h 30min
6 porties
Ingredientes
-
teentjes knoflook4
-
olie10 g
-
verse champignons in plakjes gesneden750 g
-
gemengde Provençaalse kruiden½ - 1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
bloem (15 g)1 ½ tl
-
boter20 g
-
melk voor het glaceren10 g
-
bladerdeeg400 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
12 g
Energia
1476 kJ /
353 kcal
Gordura
22 g
Fibra
4.2 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Rode bietensalade
10min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Nenhuma avaliação
Groentensaus voor pasta
40min
Aardappelkoekjes
45min
Champignontaart
Nenhuma avaliação
Aardappelgoulash
1h
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Stevige linzenchili
50min