Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 5 - 10 g verse peterselie, alleen de blaadjes
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper
- 1100 g water
- 2 tl zout
- 160 g gedroogde lasagnevellen
- 300 g aubergines, in kleine blokjes (ong. 1 cm)
- 1 teentje knoflook
- 50 g uien, in stukken
- 50 g wortelen, in stukken
- 30 g selderstengel, in stukken
- 30 g extra vergine olijfolie
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 250 g ricotta, uitgelekt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2352 kJ / 561 kcal
- Proteína
- 24 g
- Hidratos de carbono
- 48 g
- Gordura
- 29 g
- Fibra
- 7 g
Receitas alternativas
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Spinazierisotto met asperges
40min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Nenhuma avaliação
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min
Tandoori kip wraps
50 Min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 Std. 5 Min
Amandelmelk
10 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min