Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 5 - 10 g verse peterselie, alleen de blaadjes
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper
- 1100 g water
- 2 tl zout
- 160 g gedroogde lasagnevellen
- 300 g aubergines, in kleine blokjes (ong. 1 cm)
- 1 teentje knoflook
- 50 g uien, in stukken
- 50 g wortelen, in stukken
- 30 g selderstengel, in stukken
- 30 g extra vergine olijfolie
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 250 g ricotta, uitgelekt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2352 kJ / 561 kcal
- Proteína
- 24 g
- Hidratos de carbono
- 48 g
- Gordura
- 29 g
- Fibra
- 7 g
Receitas alternativas
Pompoenrisotto met spek
25 min
Spinazierisotto met asperges
40min
Zalm en venkel risotto
25 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Spaghetti muffins
55min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Zachte graanrepen
1h
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Moussaka met linzen
2h 20min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h