Dispositivos e acessórios
Groene pannenkoeken met ham en kaas
Preparação 40min
Total 55min
10 stuks
Ingredientes
Pannenkoeken beslag
-
bloem250 g
-
melk500 g
-
olijfolie15 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en uitgeknepen200 g
-
olijfolie plus extra om te bakkeng
Vulling
-
middelharde kaas in stukken (bv. Cheddar)200 g
-
gekookte ham in stukken (3 cm)180 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
14.5 g
Energia
1057 kJ /
253 kcal
Gordura
11.7 g
Hidratos de carbono
22.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kinderen in de keuken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Spaghetti muffins
55min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Nenhuma avaliação
Napolitaanse cake
Nenhuma avaliação
Champignontaart
Nenhuma avaliação
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Vegetarische chili
1h 5min
Suikerpasta
1h 10min