
Versões compatíveis
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
80
g geitenkaas medium hard, in stukken (2-3 cm)
ou 80 g Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm) - 20 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
-
300
g tomaten, rijp zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)
ou 300 g cherry tomaten in blik in blokjes (0.5-1 cm) - 1 ½ tl fijn zout
- 1 takje verse basilicum gewassen en gedroogde blaadjes
- 650 g water
- 350 g pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 380 kcal / 1590 kJ
- Proteína
- 12.7 g
- Gordura
- 9.2 g
- Hidratos de carbono
- 65.6 g
- Fibra
- 3.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Kimchi risotto
Nenhuma avaliação
Lasagne bolognese
2h 30min
Penne met tonijn
35min
Pasta met prei en ajvar
30min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min
Kipfilets pizzaiola
55min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Stoofpot van linzen
2h 35min