Dispositivos e acessórios
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Preparação 15min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)geitenkaas medium hard, in stukken (2-3 cm)80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm)tomaten, rijp zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)300 g
-
fijn zout1 ½ tl
-
verse basilicum gewassen en gedroogde blaadjes1 takje
-
water650 g
-
pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
12.7 g
Energia
1590 kJ /
380 kcal
Gordura
9.2 g
Fibra
3.9 g
Hidratos de carbono
65.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Starterskit
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Vegan bananen-kokoscake
Nenhuma avaliação
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Nenhuma avaliação
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Paella met kidneybonen
55min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Groenteflan
1h 35min
Fideuá van groenten
40min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min