Versões compatíveis
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
80
g geitenkaas, medium hard, in stukken (2-3 cm)
ou 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm) - 20 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
-
300
g tomaten, rijp, zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)
ou 300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm) - 1 ½ tl fijn zout
- 1 takje verse basilicum, gewassen en gedroogde blaadjes
- 650 g water
- 350 g pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1590 kJ / 380 kcal
- Proteína
- 12.7 g
- Hidratos de carbono
- 65.6 g
- Gordura
- 9.2 g
- Fibra
- 3.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Aardappel- en groentenpuree
40 min
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 min
Groentensaus voor pasta
40 min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Risotto bolognese
45 Min
Penne met tonijn
35 min
Zonnige groentetaart
Nenhuma avaliação
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Pasta met prei en ajvar
30 min
Amaretti van abrikoos
40 min
Champignontaart
Nenhuma avaliação