Versões compatíveis
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
80
g geitenkaas, medium hard, in stukken (2-3 cm)
ou 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm) - 20 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
-
300
g tomaten, rijp, zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)
ou 300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm) - 1 ½ tl fijn zout
- 1 takje verse basilicum, gewassen en gedroogde blaadjes
- 650 g water
- 350 g pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1590 kJ / 380 kcal
- Proteína
- 12.7 g
- Hidratos de carbono
- 65.6 g
- Gordura
- 9.2 g
- Fibra
- 3.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 Min
Champignon en spinazie lasagne
Nenhuma avaliação
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 dk
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Paneer tikka pizza
Nenhuma avaliação
Vegetarische bruine rijst
40 dk
Iers sodabrood
Nenhuma avaliação
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Groentensaus voor pasta
40 dk
Noten bolognese
35 Min
Pastasalade met groenten
1sa