
Versões compatíveis
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 140 g Parmesan cheese cut in pieces (2-3 cm)
- 200 g smoked cheese (e.g. smoked scamorza, smoked Edam cheese), cut in pieces (4-5 cm)
Filling
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil plus extra for greasing
-
300
g fresh artichoke hearts
ou 300 g canned artichoke hearts drained - 100 g white wine
- 100 g ricotta cheese
- 2 eggs
- 1 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 16 dried cannelloni tubes (approx. 180 g)
Tomato sauce
- 40 g celery stalk cut in pieces
- 30 g onion
- 40 g carrot cut in pieces
- 1 garlic clove
-
400
g canned tomatoes
ou 400 g ripe tomatoes cut in pieces (3-4 cm) - 200 g water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 715 kcal / 2997 kJ
- Proteína
- 39 g
- Gordura
- 39 g
- Hidratos de carbono
- 40 g
- Fibra
- 12.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Cream Cheese Spread with Radishes
5min
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Nenhuma avaliação
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Steamed Molotof
30min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Duchess casserole with vegetables
1h 15min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Potato and vegetable purée
45min
Berry Mousse
4h 50min
Yoghurt dressing
5min