Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
TM6 TM5

Layered patties and vegetables with bell pepper sauce

( Nenhuma avaliação )

Ingredientes

  • 20 - 30 g fresh parsley leaves only
  • 150 g spring onions cut into pieces
  • 900 g lamb shoulder meat minced
    ou 900 g beef minced
  • 1 tsp salt plus extra to taste
  • 1 tsp ground white pepper plus extra to taste
  • 400 - 500 g onions 300 g cut in halves
  • 150 g red peppers cut into pieces
  • 20 g olive oil plus extra for greasing
  • 400 g canned whole tomatoes
  • 70 g tomato purée (concentrated)
  • 200 g water
  • 400 g potatoes sliced (0.5 cm)
  • 350 g fresh tomatoes sliced (0.5 cm)
  • 200 - 250 g green peppers cut into 8 rings

Nutrição
por 1 piece
Energia
326 kcal / 1364 kJ
Proteína
27 g
Gordura
15.6 g
Hidratos de carbono
19.5 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas