Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 sprigs fresh coriander, stems, roots, and leaves, cut into pieces
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 fresh long green chillies, trimmed and deseeded, if preferred
- 270 g coconut milk
- 1000 g water
- 10 g oil
- 1 tsp sea salt
- 250 g jasmine rice
- 500 g chicken tenderloins, cut into bite-sized pieces
- 50 - 100 g fresh bean sprouts, to taste
- 1 red capsicum, sliced
- 1 mango, cut into cubes
- ½ cucumber, cut into pieces (1 cm)
- 1 sprig fresh mint, leaves only, finely shredded
- 2 - 3 tbsp salted peanuts, roasted and roughly chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2309.8 kJ / 552.1 kcal
- Proteína
- 19 g
- Hidratos de carbono
- 62 g
- Gordura
- 23.6 g
- Gordura saturada
- 9.5 g
- Fibra
- 4 g
- Sódio
- 710.1 mg
Receitas alternativas
Creamy tomato and feta pasta
35 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40 min
Hoisin pork bowl
30 min
Spinach and chorizo filo pies
45 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Chipotle bean and corn salad
40 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Chicken and risoni bake
1u. 15min