Dispositivos e acessórios
Green Lentil Risotto with Asparagus
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter½ oz
-
dried green lentils rinsed7 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock18 oz
-
salt to taste½ tsp
-
asparagus trimmed, cut into pieces (2 in.)8 oz
-
mascarpone cheese2 oz
-
lemon peels thin peel only, no white pith
-
fresh chives to garnish
-
pumpkin seeds to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
646 mg
Proteína
13 g
Energia
1038 kJ /
248 kcal
Gordura
9 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Alternative Risottos
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Pea Soup
30min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Vegetarian Chili
50min
Risotto with Spinach and Peas
30min