Dispositivos e acessórios
Wolf Herring Fish Dumplings
Preparação 5min
Total 30min
25 pieces
Ingredientes
-
wolf herring fish (ikan parang) flesh only (see tips)500 g
-
salt2 ½ tsp
-
baking soda¼ tsp
-
tapioca starch30 g
-
ice water200 g
-
wheat starch15 g
-
sugar1 ½ tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
dark sesame oil (roasted)1 tsp
-
dumpling wrappers25
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
297 mg
Proteína
4 g
Energia
274 kJ /
65 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hot Pot Gathering
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min
Sambal Belacan
5min
Mango Pomelo Sago
1h 30min
Stir Fried French Beans
15min
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1h 40min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Lemonade
5min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Sambal Petai Fried Mee
20min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1h 10min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1h 50min