Dispositivos e acessórios
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
Preparação 10min
Total 1h 45min
8 portions
Ingredientes
Stew
-
meat pieces, sinew free mixed types - pork, lamb or wild boar1000 - 1200 g
-
olive oil plus 1-2 Tbsp for frying50 g
-
celery stalks cut in pieces150 g
-
onions quartered80 g
-
carrots cut in pieces125 g
-
garlic cloves3
-
red wine full-bodied Italian100 g
-
juniper berries lightly crushed½ Tbsp
-
black peppercorns1 tsp
-
fresh sage leaves3
-
fresh rosemary leaves only1 tsp
-
passata700 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
tomato purée2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Polenta
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
polenta (quick cook)300 g
-
Taleggio cheese, cut in piecesFontina cheese cut in pieces60 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
35.3 g
Energia
1973 kJ /
470 kcal
Gordura
18.8 g
Hidratos de carbono
34.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Courgette Omelette
40 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Migas with Padrón Peppers
30 Min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 Min
Mixed Seafood Risotto
40 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 Std. 5 Min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Creamy courgette soup
25 Min