Versões compatíveis
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dill Butter
- 25 g fresh dill
- ¼ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 150 g unsalted butter, soft, diced
Klingclip with Chakalaka Vegetables
- 300 g onions, halved
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 - 2 tsp dried chilli flakes, to taste
- 1 heaped Tbsp curry powder
- 1 tsp sweet paprika
- 1 ½ tsp smoked paprika
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 8 cm)
- 30 g sugar beet molasses
- 1 tsp mustard
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- 8 white fish fillets, skinless, approx. 100 g each (e.g. kingclip, coalfish, cape hake)
- ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp orange zest, grated
- 600 g tinned chopped tomatoes
- 50 g water
- 120 g red peppers, cut in bite-sized pieces
- 500 g large white beans, tinned (e.g. borlotti or white haricots blanc), drained
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1514.8 kJ / 362 kcal
- Proteína
- 25.4 g
- Hidratos de carbono
- 19.4 g
- Gordura
- 20 g
- Fibra
- 5.1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Creamy White Beans and Leeks
20min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Leek Leaf Chicken Rolls
55 min
English Brunch
50 min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 min
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Coconut Creamed Kale
20min
Mushroom Stroganoff
30 min