Pear and burghul salad
TM6 TM5

Pear and burghul salad

4.0 (2 avaliações )

Ingredientes

  • 200 g fine burghul (see Tips)
  • 80 g sultanas
  • 250 g boiling water
  • 200 g red wine vinegar
  • 1 tsp caster sugar
  • 2 pears (approx. 150 g - see Tips)
  • 5 black peppercorns
  • 1 dried bay leaf
  • 1 tsp mustard seeds
  • 1 star anise
  • salt, to season
  • 30 g grapeseed oil
  • ½ tsp French mustard
  • ground black pepper, to season
  • 100 g radicchio, leaves separated
  • 100 g pecans, roasted and roughly chopped (see Tips)
  • 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (see Tips)

Nutrição
por 1 portion
Energia
3521.3 kJ / 838.4 kcal
Proteína
18.7 g
Hidratos de carbono
89.3 g
Gordura
42.9 g
Gordura saturada
9.7 g
Fibra
11 g
Sódio
1857.9 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas