
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g fine burghul (see Tips)
- 80 g sultanas
- 250 g boiling water
- 200 g red wine vinegar
- 1 tsp caster sugar
- 2 pears (approx. 150 g - see Tips)
- 5 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp mustard seeds
- 1 star anise
- salt to season
- 30 g grapeseed oil
- ½ tsp French mustard
- ground black pepper to season
- 100 g radicchio leaves separated
- 100 g pecans roasted and roughly chopped (see Tips)
- 200 g Gorgonzola cheese cut into pieces (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 838.4 kcal / 3521.3 kJ
- Proteína
- 18.7 g
- Gordura
- 42.9 g
- Hidratos de carbono
- 89.3 g
- Fibra
- 11 g
- Gordura saturada
- 9.7 g
- Sódio
- 1857.9 mg
Receitas alternativas
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Creamy tomato and basil soup
30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Sunny gazpacho
25min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Japanese-style dressing
5min
Raw cauliflower tabouli
30min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Broccoli soup with sage oil
30min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h