Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Boiled Rice
- 35 oz water
- 1 ½ tsp salt
- ½ oz olive oil
- 9 oz parboiled rice
Shredded Chicken
- 1 oz soy sauce
- ½ oz toasted sesame oil
- 9 oz chicken breast fillet, boneless skinless, cut into long strips (1 in. wide)
Vegetables
- 4 oz carrots, peeled (1-2 carrots)
- 7 oz Persian cucumber, unpeeled, ends removed
- 7 oz Roma tomatoes, firm and small enough to fit whole in feeder (2 tomatoes) or halved to fit
- 3 ½ oz red onion, halved vertically (½ onion)
- 5 ½ oz baby romaine lettuce leaves, loose-leaf washed and dried (approx. 2 lettuce hearts), halved to fit feeder
- 2 ripe avocados, peeled, pitted, thinly sliced
Yogurt and Cilantro Sauce
- 8 sprigs fresh cilantro, leaves only, divided
- ½ tsp salt
- 3 pinches ground black pepper, to taste
- 9 oz plain Greek yogurt
- 3 ½ oz mayonnaise
- 4 tbsp roasted cashews
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3350 kJ / 800 kcal
- Proteína
- 27 g
- Hidratos de carbono
- 62 g
- Gordura
- 47 g
- Gordura saturada
- 14 g
- Fibra
- 7.2 g
- Sódio
- 899 mg
Receitas alternativas
Mediterranean Chicken
35min
Cucumber Yogurt Dressing
5min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Cuban Sandwich
17 Std.
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Avocado Tuna Salad
5min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Everything Bagel Dip
10min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Chicken Shawarma Bowl
1h