Dispositivos e acessórios
Lamsspiesjes
Preparação 20min
Total 3h
6 porties
Ingredientes
-
rozijnen80 g
-
gepelde amandelen50 g
-
chilipoeder (opcional)1 tl
-
teentjes knoflook2
-
verse gember gepeld en in schijfjes (2 mm)10 g
-
ontbeende lamsbout in blokjes (3 cm)500 g
-
zachte boter15 g
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
asafoetida (of duivelsdrek)1 snuifje
-
oudbakken broodje in stukken50 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
zeezout2 tl
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem2 el
-
plantaardige olie3 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
20 g
Energia
1611 kJ /
385 kcal
Gordura
26 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Samen thuis genieten
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Nenhuma avaliação
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Turkse gekruide lamshapjes
1h 30min
Veggie regenboog pizza
Nenhuma avaliação
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Nenhuma avaliação
Drie soorten melk cake
2h
Vanille yoghurt
12h 20min
Plakje marmercake met perzikvulling
Nenhuma avaliação
Gevulde veggieslakken
45min
Sate Ayam
1h 30min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min