Versões compatíveis
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Deeg
- 2 tl zout
- 1 ½ tl bruine suiker
- 2 el melk
-
15
g verse gist, verkruimeld
ou 2 tl gedroogde gist, verkruimeld - 1 el water, warm
- 300 g bloem
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- 200 g ongezouten boter, op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)
Vulling
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g mozzarella
- 2 teentjes knoflook
- 1 el olijfolie
- 200 g varkensbuikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (2 cm)
- 100 g venkel, in dunne schijfjes
- 200 g snijbiet, in stukken (2 cm)
- 1 el verse dille, fijn gehakt (opcional)
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 200 g water
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
Samenstelling
- bloem, om te bestrooien
- 80 g verse geitenkaas, verkruimeld
- 1 ei
- 1 el melk
- 2 - 3 el zonnebloempitten
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 328.5 kJ / 78.5 kcal
- Proteína
- 2.2 g
- Hidratos de carbono
- 4.8 g
- Gordura
- 5.6 g
- Fibra
- 0.4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Lactosevrije luikse wafels
Nenhuma avaliação
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Nenhuma avaliação
Citroen-kokos bliss balletjes
Nenhuma avaliação
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Nenhuma avaliação
Brioche
5 Std.
Volkoren pitabrood
Nenhuma avaliação
Maanzaad-mayonaise
Nenhuma avaliação
Chocoladetaart met sinaasappel
2 godz. 40 min
Kaastaartijs
Nenhuma avaliação
Pikante kalkoensatés
1h
Caramel vanille bourbon saus
Nenhuma avaliação