Versões compatíveis
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Deeg
- 2 tl zout
- 1 ½ tl basterdsuiker
- 2 el melk
-
15
g verse gist, verkruimeld
ou 2 tl gedroogde gist - 1 el water, warm
- 300 g bloem
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- 200 g ongezouten boter, op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)
Vulling
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g mozzarella
- 2 teentjes knoflook
- 200 g buikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (2 cm)
- 1 el olijfolie
- 100 g venkel, in dunne schijfjes
- 200 g snijbiet, in stukken (2 cm)
- 200 g water
- 1 el verse dille, fijn gehakt (opcional)
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
Samenstelling
- bloem, om te bestrooien
- 80 g verse geitenkaas, verkruimeld
- 1 ei
- 1 el melk
- 2 - 3 el zonnebloempitten
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 328.5 kJ / 78.5 kcal
- Proteína
- 2.2 g
- Hidratos de carbono
- 4.8 g
- Gordura
- 5.6 g
- Fibra
- 0.4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pindakaas en koekjesijs
Nenhuma avaliação
Zoete aardappellasagne
Nenhuma avaliação
Gekruide lamstaart
40 Min
Rugelach met pistache-halva
Nenhuma avaliação
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50 min
Dracula bloed
Nenhuma avaliação
350 g sjalot kleuren
Nenhuma avaliação
350 g sjalot fruiten
Nenhuma avaliação
200-300 g ui glaceren
Nenhuma avaliação
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Lookbrood met vegan kaas
Nenhuma avaliação
Broodkruimels
5min