Dispositivos e acessórios
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
Preparação 10min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
pearl barley100 g
-
dried green lentils100 g
-
water1500 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
quinoa100 g
-
pearl couscous100 g
-
slivered almonds3 tbsp
-
cumin seeds1 tsp
-
lemon juice only (approx. 1 lemon)1
-
olive oil70 g
-
honey2 tsp
-
Dijon mustard to taste2 - 3 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
currant80 g
-
red cabbage finely shredded¼
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped8 - 10 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped8 - 10 sprigs
-
pickled capers drained and rinsed (optional)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
217.6 mg
Proteína
12.8 g
Energia
1796.1 kJ /
427.7 kcal
Gordura
16.7 g
Fibra
8.8 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
52.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Delicious
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cypriot grain salad
45 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Satay noodle salad
35 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Caribbean curry
40 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 Std. 50 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min