
Dispositivos e acessórios
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
Preparação 20min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
raw prawns, peeled deveined (see tip)200 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
rice wine1 Tbsp
-
cornflour1 Tbsp
-
oil30 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
dried shiitake mushrooms soaked until soft, cut in pieces (see tip)2
-
fresh beansprouts50 g
-
red peppers cut in pieces40 g
-
yellow peppers cut in pieces40 g
-
raw cashew nuts honey roasted (see tip)80 g
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh coriander for garnishing
Nutrição por 1 portion
Energia
500 kcal /
2100 kJ
Proteína
24 g
Gordura
36 g
Hidratos de carbono
26 g
Fibra
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Chinese Seafood
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda