Dispositivos e acessórios
Pink scramble
Preparação 5min
Total 15min
2 portions
Ingredientes
-
olive oil spray for spraying
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)60 g
-
eggs2
-
feta cheese crumbled, plus extra to serve50 g
-
bread of choice, to serve (optional)
-
avocado flesh only, to serve1
-
watercress for garnishing (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
620.1 mg
Proteína
18.1 g
Energia
1857.5 kJ /
442 kcal
Gordura
32.6 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
8.1 g
Hidratos de carbono
17.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steamed greens with lemon feta
20min
Colourful quinoa salad
40min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Broccoli salad
10min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Macadamia protein balls with coconut butter
40min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Green smoothie bowl
20min
Avo and egg spread
35min