Dispositivos e acessórios
Chilli con carne
Preparação 25min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred (optional)1
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (1 cm)1
-
carrot peeled and cut into pieces (1 cm)1
-
tomato paste60 g
-
canned tomatoes (see Tips)400 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
beef mince500 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
multigrain tortillas baked and broken into chips, to serve (see Tips)
-
sour cream to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
30 g
Energia
2234.2 kJ /
532 kcal
Gordura
25.1 g
Fibra
10.4 g
Hidratos de carbono
41.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wholefood child
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Easy satay chicken
40min
Bolognese sauce
40min
Chilli con carne
45min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Beef ragu
1h 25min
Chorizo and chicken pasta
50min
Creamy coconut chicken curry
30min
Quick massaman beef curry
40min