Dispositivos e acessórios
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
gram flour plus extra for dusting200 g
-
water80 g
-
walnut oil70 g
-
garlic clove1
-
onion halved40 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
walnut halves15 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
-
honey1 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
198.2 mg
Proteína
9.2 g
Energia
1342.5 kJ /
320.9 kcal
Gordura
19.8 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
28.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Courgette Omelette
40min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Nenhuma avaliação
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Green Bean Pizza
3h
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2h 25min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min