Dispositivos e acessórios
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
gram flour plus extra for dusting200 g
-
water80 g
-
walnut oil70 g
-
garlic clove1
-
onion halved40 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
walnut halves15 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
-
honey1 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
198.2 mg
Proteína
9.2 g
Energia
1342.5 kJ /
320.9 kcal
Gordura
19.8 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
28.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 Min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 Min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 Min
Vegan Aubergine Rolls
11 Std. 15 Min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6 Std. 5 Min
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 Min
Vegetable Oat Bake
1 Std. 15 Min
Roasted Sweet Potato Tart
2 Std. 10 Min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 Std. 20 Min
White Bean Salad
5 Min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1 Std.
Mexican Quinoa Salad
30 Min