Dispositivos e acessórios
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
Preparação 30min
Total 1h 30min
8 slices
Ingredientes
Toppings
-
fresh figs stems removed then halved450 - 500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing½ Tbsp
-
prosciutto sliced120 g
Nut Crust Base
-
blanched almonds125 g
-
pecan nut halves125 g
-
unsalted butter soft20 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
medium egg1
Filling
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
olive oil20 g
-
Roquefort cheese crumbled150 g
-
single cream275 g
-
medium eggs3
Balsamic Glaze and Assembly
-
balsamic vinegar100 g
-
caster sugar40 g
-
Roquefort cheese crumbled50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
1060 mg
Proteína
20 g
Energia
2346 kJ /
566 kcal
Gordura
45 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Tuna Poke Nachos
30min
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1h
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
Shallot Tarte Tatin
2h
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h