Versões compatíveis
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry
- 370 g plain flour, plus extra for dusting
- 40 g sunflower oil
- 120 g water, lukewarm
- 10 g vinegar
- 1 medium egg
- ½ tsp fine sea salt
Filling and Assembly
- 500 g water
- 2 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 600 g sweet potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g fresh spinach leaves
- 50 g pine nuts
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp garam masala
- 100 g quark (curd cheese)
- 60 g soya milk
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 tsp black cumin seeds
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3316 kJ / 792 kcal
- Proteína
- 26 g
- Hidratos de carbono
- 108 g
- Gordura
- 28 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Vegetable Tart
1 godz. 15 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.