Dispositivos e acessórios
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Preparação 15min
Total 10h 55min
8 porties
Ingredientes
-
gedroogd venkelzaad2 el
-
gedroogde chilivlokken naar smaak½ - 1 el
-
sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil1
-
knoflookteentjes5
-
zout30 g
-
verse salieblaadjes6
-
witte wijn naar smaak30 - 60 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd1250 g
-
varkenslende750 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
46.6 g
Energia
2145 kJ /
515 kcal
Gordura
35.8 g
Hidratos de carbono
1.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Warme Smaak van de Herfst
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Nenhuma avaliação
Alpenmacaroni
45min
Shakshuka
50min
Driekoningentaart met pompoen
Nenhuma avaliação
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nenhuma avaliação
Vegan pudding
15min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nenhuma avaliação
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Glühwein
15min
Chocolade-Fudgecake
Nenhuma avaliação
Miso Udon Noedels
20min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Nenhuma avaliação