Dispositivos e acessórios
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Preparação 15min
Total 10h 55min
8 porties
Ingredientes
-
gedroogd venkelzaad2 el
-
gedroogde chilivlokken naar smaak½ - 1 el
-
sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil1
-
knoflookteentjes5
-
zout30 g
-
verse salieblaadjes6
-
witte wijn naar smaak30 - 60 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd1250 g
-
varkenslende750 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
46.6 g
Energia
2145 kJ /
515 kcal
Gordura
35.8 g
Hidratos de carbono
1.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Warme Smaak van de Herfst
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nenhuma avaliação
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nenhuma avaliação
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Bernse Aardappelrösti met Spek
Nenhuma avaliação
Tarte Tatin
2h
Levercake
1h 50min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Kracht Muesli
25min