Dispositivos e acessórios
Bananas with coconut cinnamon sauce
Preparação 5min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
Cinnamon sugar
-
white sugar40 g
-
cinnamon quill (approx. 5 cm)1
Bananas with coconut cinnamon sauce
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways2
-
virgin coconut oil melted½ tbsp
-
rum (optional)2 - 4 tsp
-
coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving½ tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1.2 mg
Proteína
1.9 g
Energia
1010.3 kJ /
240.6 kcal
Gordura
6.2 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
42.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous Vide for Two
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Two Second Muesli
5min
Honeycomb
1h 30min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 45min
Browned beef cubes (well done)
15min
Almond thins
25min
Coconut milk
5min
Gluten-Free Rolls
1h 20min
Creamy sun-dried tomato dip
5min
Spiced almond eggnog
30min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min