
Dispositivos e acessórios
Bananas with coconut cinnamon sauce
Preparação 5min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
Cinnamon sugar
-
white sugar40 g
-
cinnamon quill (approx. 5 cm)1
Bananas with coconut cinnamon sauce
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways2
-
virgin coconut oil melted½ tbsp
-
rum (optional)2 - 4 tsp
-
coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving½ tbsp
Nutrição por 1 portion
Energia
240.6 kcal /
1010.3 kJ
Proteína
1.9 g
Gordura
6.2 g
Hidratos de carbono
42.8 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
1.8 g
Sódio
1.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Sous Vide for Two
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Nenhuma avaliação
Emu Stew (Mark Olive)
25min
Basic kimchi
144h 20min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Barbecue onions (500 g)
45min
Spiced pork terrine
24h
Quinoa puddings with raspberry sauce
2h
Peppers stuffed with salted cod brandade
Nenhuma avaliação
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Beetroot latte (Post-natal)
15min
Lychee sorbet with vodka
8h 15min
Pumpkin pie porridge
20min