
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cinnamon sugar
- 40 g white sugar
- 1 cinnamon quill (approx. 5 cm)
Bananas with coconut cinnamon sauce
- 1850 g water plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways
- ½ tbsp virgin coconut oil melted
- 2 - 4 tsp rum (optional)
- ½ tbsp coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 240.6 kcal / 1010.3 kJ
- Proteína
- 1.9 g
- Gordura
- 6.2 g
- Hidratos de carbono
- 42.8 g
- Fibra
- 4.7 g
- Gordura saturada
- 1.8 g
- Sódio
- 1.2 mg
Receitas alternativas
Prawn laksa (Chef Degan)
50 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Inverted Sugar Syrup
4 godz. 20 min
Vegan Aioli Sauce
10 min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Gluten free breakfast pizza
1 godz. 20 min
Pizza bianca
40 min