Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cinnamon sugar
- 40 g white sugar
- 1 cinnamon quill (approx. 5 cm)
Bananas with coconut cinnamon sauce
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways
- ½ tbsp virgin coconut oil, melted
- 2 - 4 tsp rum (optional)
- ½ tbsp coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1010.3 kJ / 240.6 kcal
- Proteína
- 1.9 g
- Hidratos de carbono
- 42.8 g
- Gordura
- 6.2 g
- Gordura saturada
- 1.8 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sódio
- 1.2 mg
Receitas alternativas
Pâtè with Riesling
3h
Ca phe trung (egg coffee)
10min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30 min
Ukrainian dressed herrings
1 godz.
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 godz.
Avocado sorbet (palate cleanser)
10min
Coffee and cocoa toasted cereal
50min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25h 20min
Frozen pineapple cream
10min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min