Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
TM6 TM5

Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup

4.4 ( 63 avaliações )

Ingredientes

  • 600 g celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 200 g onions quartered
  • 30 g olive oil
  • 3 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh thyme leaves only
  • 150 g potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 700 - 800 g water depending on desired consistency
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ tsp fine sea salt plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
  • 150 g blanched hazelnuts
  • 100 g soy cream
  • 3 Tbsp truffle oil

Nutrição
por 1 portion
Energia
366 kcal / 1514 kJ
Proteína
7 g
Gordura
31 g
Hidratos de carbono
12 g
Gordura saturada
3 g
Sódio
531 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas