Dispositivos e acessórios
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
Preparação 10min
Total 15min
280 g
Ingredientes
-
cream cheese75 g
-
crème fraîche50 g
-
smoked mackerel fillets skin removed, 80 g cut in pieces, 80 g flaked, ensuring all bones are removed before use160 g
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
-
homemade pitta bread for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 30 g
Sódio
47.3 mg
Proteína
3.8 g
Energia
305.3 kJ /
73 kcal
Gordura
6.2 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
0.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Keto
45 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Love at First Bite
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Bread Sauce
1h 25min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Cauliflower Cheese
50min
Carrot and Swede Mash
20min
Brandy Butter
10min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1h 15min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Broccoli and stilton soup
30min
Curried Parsnip Soup
30min