Dispositivos e acessórios
Sausage and Red Pepper Pasta
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese in pieces, plus extra shaved, to garnish4 oz
-
fresh ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
water50 oz
-
salt½ tsp
-
spaghetti8 oz
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)4 oz
-
spicy Italian sausage casing removed, broken into pieces10 oz
-
red bell peppers diced (½ in.)6 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
739 mg
Proteína
14 g
Energia
1155 kJ /
276 kcal
Gordura
18 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
5 Simple Ingredients
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Cajun Chicken Gumbo
1h 45min
One Pot Cheeseburger Helper
45min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Ham and Veggie Pasta Salad
25min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
1h
Chicken Tetrazzini
40min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1h
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50min
Cottage Pie
2h 15min