Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry
- 190 g wholemeal flour, plus extra for dusting
- 115 g unsalted butter, cold, diced
- 1 tsp fresh thyme leaves
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 50 g water, ice cold
Filling
-
600
g pumpkin, peeled, diced (2 cm)
ou butternut squash, peeled, diced (2 cm) - 500 g boiling water
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for brushing
- 2 red onions, large (approx. 220 g), sliced
-
75
g cream cheese
ou ricotta cheese - 1 pinch chilli flakes (opcional)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
Coleslaw
- 300 g red cabbage, cored, cut in pieces (4 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, cut in pieces (3 cm)
- 200 g red apples (approx. 2), cored and quartered
- 60 g mayonnaise
- 30 g plain yoghurt
- 20 g Dijon mustard
- mixed seeds, toasted, for sprinkling
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3038 kJ / 730 kcal
- Proteína
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 58 g
- Gordura
- 47 g
- Gordura saturada
- 20 g
- Sódio
- 803 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Beetroot and Kale Pizza
2h
Middle Eastern Aubergine Pies
2h
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Pumpkin Quiche
2 Std. 5 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 Std.