Dispositivos e acessórios
Vinegar Pork Knuckle
Preparação 10min
Total 3h 15min
8 portions
Ingredientes
-
pork knuckle cut in pieces (4-5 cm)1000 g
-
water900 g
-
old ginger cut in slices (0.5 cm)120 g
-
young ginger cut in slices (0.5 cm)120 g
-
sesame oil30 g
-
eggs with shell6
-
black vinegar200 g
-
sweet vinegar500 g
-
palm sugar (gula Melaka)110 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
31 g
Energia
1628 kJ /
389 kcal
Gordura
26 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Rice Wine Chicken
30min
Salted Fish Pork Belly
30min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Mapo tofu
15min
Braised pork belly
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Salted Chicken
5h 10min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Spring onion pork ribs
1h